Kampens Spiller

Kampens Spiller er et SMS baseret afstemningssystem, udviklet af CoMaSys ApS, som er konstrueret til at blive brugt "i marken" så at sige. Hvilket betyder at man kan få resultaterne af afstemningen på sin telefon, samt nulstille afstemningen fra sin egen mobiltelefon. Det er derfor ikke nødvendigt at have en computer og internet forbindelse til rådighed.

Ideel målgruppe.

Som udgangspunkt er systemet udviklet til brug i fodboldklubber, som ønsker afstemning om hvem der skal være kampens spiller i den enkelte kamp. Men det kan bruges af alle sportsklubber hvor der ønskes en publikumsafstemning om hvem der er den bedste spiller. 

Andet end sport.

Kampens Spiller kan sagtens bruges til andet end sportsbegivenheder - Bla.a. Koncerter, Konkurrencer på hjemmesider, konkurrencer i aviser m.m.

Helt gratis.

Selve systemet er helt gratis at tilmelde sig og benytte, men desværre er det ikke gratis at sende SMS'er. Derfor er det desværre nødvendigt med en betaling. Det er dog muligt at vælge mellem at lægge betalingen hos dem som indsender stemmerne eller dem som står for afstemningen.

Indtjening.

Såfremt man vælger at lægge betalingen over på dem som deltager i afstemningen, kan man gøre brug af overtakserede sms'er. Da de ansvarlige for afstemningen selv bestemmer hvad prisen er for at deltage i afstemningen, kan man vælge at sætte prisen højere og dermed bruge det som indtjening til klubben. Samtidig kan man sætte en præmie på højkant hver måned for at motivere folk til at deltage i afstemningen.

I gang med det samme.

Vil du igang med holde sms afstemninger med det samme, er du velkommen til at kontakte os.
Vi kan have din afstemning i fuld drift inden for en time. Du kan altså nå det allerede til næste arrangement.